Werkgroep Projecten

Absoluut mooi vervolg
Onze nieuwe locatie, het restaurant van zorgcentrum “De Eikelaar”, voldoet uitstekend aan onze wensen. Er is voldoende werkruimte en een mooie plek om het klaargemaakte diner samen op te eten. Naast het ontdekken dat je ook met de ziekte dementie nog in staat bent om allerlei activiteiten zelf te doen, is vooral ook het sociale contact met elkaar en de mantelzorgers van zeer grote waarde. Daarbij zijn de kok en een aantal vrijwilligers altijd behulpzaam om een helpende hand toe te steken en zorgen zij voor het opdienen en afruimen van de gerechten en natuurlijk de afwas. Een gezamenlijk kopje koffie of thee als besluit en met een voldaan gevoel weer huiswaarts.
We kunnen nog enkele gasten plaatsen!

Informatie: Cees de Graaf
                  📧 ceesdegraaf@ziggo.nl
                  of 013-511 2440

Fijn alternatief
Onze gasten, maar zeker ook onze vrijwilligers, zijn zeer content over de locatie van de Jeu de Boules club VOP waar we onderdak hebben gevonden. Hun medewerking is optimaal en wij genieten er een spontane gastvrijheid.
Om diverse redenen zijn er wel wat minder gasten en zouden we best aanvulling kunnen gebruiken.
Aarzel daarom niet om contact te zoeken met een van de drie dames die de activiteiten coördineren.
U bent van harte welkom!

dinsdag:     📱 06 26 81 23 28
woensdag:  📱 06 28 96 35 75
donderdag: 📱 06 14 55 25 21

Contact50 logo WG8
Scroll naar boven