Rondleiding Stadhuis Tilburg

Aanmelden

stadhuis Tilburg
Het stadhuis van Tilburg, ook wel bekend in de volksmond als ‘De zwarte doos’, is getransformeerd tot een duurzame ontmoetings- en werkplek voor stadsbestuur, gemeenteraad en ambtenaren. De gemeente wil in verbinding met de stad werken. Het vernieuwde stadhuis is hierop ingericht; het is een uitnodigende plek waar Tilburgers, ondernemers, partners en de gemeente kunnen samenwerken aan de uitdagingen van de stad.
De raadzaal is het letterlijke hart van het stadhuis. Met enorme raampartijen is de plek van debat en besluitvorming zichtbaar voor de stad. Dankzij gebruik van hoogstaand materiaal en technische innovaties is het stadhuis ook nog eens erg energiezuinig. Zo is er ‘slim’ glas gebruikt dat mee kleurt wanneer de zon meer schijnt en dat voldoet aan de hoogste standaarden van duurzaam bouwen. Daardoor is dit stadhuis het meest duurzame overheidsgebouw van Nederland.

15 september is de dag van de Democratie en de gemeente Tilburg maakt daar een week van de Democratie van. Op dinsdag 12 september zijn wij daarom door gemeenteraadslid Frans Vriens van 50plus uitgenodigd voor een rondleiding in het stadhuis . Frans vertelt ook hoe de gemeente werkt en wat de rol van de gemeenteraad is. We worden om 10.00 uur verwacht voor dit bezoek dat 2 uur duurt.

Stadhuisplein 130, melden bij de receptie.

Maximaal 60 personen, vol = vol. Bij meer aanmeldingen hebben leden van Contact50 voorrang.

Contact:

Vertrek:

’t TrefpunT, ingang Tuinstraat.
Fietsers: 09:15 uur
Auto:      09:15 uur
Bus:        09:00 Halte Zeshoevenstraat.

Datum:

dinsdag 12 september 2023

Tijd:

van 10:00 tot 12:00 uur

Kosten:

Gratis

Aanmelden:

tot en met 6 september 2023.

Privacy:

Op uw inschrijving is de verklaring omtrent de Algemene verordening gegevensbescherming van toepassing.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Scroll naar boven